Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Jämtland, Kallsedet, Ragunda, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens och nattens händelser.

Östersund, Jämtland, Kallsedet, Ragunda, Jämtlands län

23:26 Misshandel Östersund

Man som misshandlat en person på en restaurang i centrala Östersund. Den misstänkte omhändertagen av polis med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukhus. Anmälan misshandel upprättas.

00:46 Sedlighetsbrott Jämtland

Polis omhändertar en man med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer i mindre samhälle. I samband med omhändertagandet framkommer uppgifter om att mannen ska ha ofredat en ung kvinna sexuellt. Det finns vittnen till händelsen. Anmälan sexuellt ofredande upprättas.

00:58 Trafikbrott Östersund

Personbil som kört 78 km/timme på en 40-sträcka. Förarens körkort omhändertaget och en ordningsbot utfärdad (4000 kronor).

01:29 Trafikolycka Åre

Singelolycka vid Kallsedet. Efter omhändertagande av ambulanspersonal kan han skjutsas till sin bostad. Mannen är misstänkt för rattfylleri, hans körkort är omhändertaget.

03:24 Rattfylleri Ragunda

Motorcykelolycka i terrängen. Mannen förd med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Föraren saknar körkort för motorcykel. Han blir misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

05:24 Brand Östersund

Någon som hört en kraftig smäll vid Körfältsskolan. Polis har varit på plats och dokumenterat detonationsplatsen. Inget misstänkt brott, ärendet avslutas.

Mest läst av andra