Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällen och nattens händelser.

Jämtlands län

20:02 Misshandel, Parkskolan Östersund

Polis och ambulans kallades till Parkskolan i Östersund gällande en misshandel där okända personer skulle ha misshandlat en yngre man. När patrullerna kom på platsen påträffades målsägande men inga misstänkta. Patruller har letat i närområdet efter gärningsmännen utan resultat. Patrull har skrivit anmälan gällande misshandel. Det är oklart i nuläget vad som förutsakat detta.  Den yngre mannen fördes med ambulans till sjukhuset i Östersund.

01:23 Misshandel, Oleary´s, Östersund

Patruller kallades till Oleary´s i Östersund gällande att flertalet personer slogs med varandra utanför. En man hade blivit slagen med en flaska i huvudet och fick föras från platsen med ambulans. Patrullerna grep en man på platsen misstänkt för misshandel, mannen är inlagd för tillnyktring och förhör kommer att hållas med mannen som är i 25 års åldern under morgonen.

04:01 Misshandel, Östersund (Skriven av kommunikatör Marie Andersson.)

Polis till en restaurang med anledning av en misshandel. Två män i 25-årsåldern är inblandade i händelsen. Förhör hålls och en anmälan upprättas, eventuellt också en motanmälan.

Båda männen avvisas därefter från platsen.

07:05, en lugn tidig morgon i Jämtland. Inga händelser att rapportera.

Mest läst av andra