Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval från kvällen i Östersund.                                                            Tema stölder

Jämtland, Östersund, Jämtlands län

19 tiden

Polispatrull i centrala Östersund stoppar en bil.  I samband med kontrollen  observerades  en del saker i bilen som kunde vara stöldgods.  Vid närmare kontroll visade det sig att så var fallet och föraren en man i trettioårsåldern greps. Misstänkt för stöld alternativt häleri.  Mannen blev sedan anhållen.

Stöld på Elgiganten  Östersund   16 tiden

Personal på Elgiganten blev misstänksamma efter att en kund uppträtt misstänkt. Kunden lämnade, men en kontroll av övervakningskamera visade att kunden stulit saker ur butiken.

Av någon anledning kom kunden tillbaka till butiken lite senare. Polis larmades och väktare och polis kunde tillsammans gripa en man  som numera är anhållen som misstänkt för grov stöld.

I övrigt är kvällen/natten lugn i Jämtland.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra