Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser:

Östersund, Jämtlands län

 22:12 Rattfylleri, Östersund

Polispatrull stannade och kontrollerade en förare i Östersund. Vid stoppet uppstod misstanke om att föraren var påverkad av narkotika och blev medtagen för provtagning. Föraren, en man född i mitten av 90-talet, misstänks därmed för rattfylleri under påverkan av narkotika.

01:16 Grovt rattfylleri, Vemdalen

Polispatrull stoppade under natten en bil utanför Vemdalen. Föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa på med provtagning. Föraren, en man född i början av 90-talet, blåste senare över gränsen för grovt rattfylleri. Mannens körkort omhändertags av patrullen.

Uppdaterad av Maria Linné, kommunikatör:

02:04 Narkotikabrott, Åre centrum
Polisen kontrollerar en person. Misstanke uppstår om att mannen, som är i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för kroppsbesiktning. En anmälan om ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

05:25 Trafikkontroll, Odenslund, Östersund.
Polisen har haft en trafikkontroll utanför centralstationen. Samtliga kontrollerade fordon och förare är utan anmärkning.

Mest läst av andra