Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Jämtlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.
Polisen har bland annat utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:37 Misshandel, Östersund
Polis beordras till en restaurang i Östersund där det skett en misshandel. En man i 30-årsåldern misstänks ha misshandlat en person, bland annat med ett tillhygge. Det finns inga uppgifter om målsägandens eventuella skador.

Den misstänkte grips först men gripandet hävs senare eftersom han är berusad och inte bedöms kunna ta hand om sig själv eller utgör en fara för sig själv och/eller andra. I stället omhändertas han enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om misshandel upprättas.

04:11 Misshandel Östersund.
Polis beordras till ett hotell i Östersund där en berusad manlig gäst har slagit en kvinna. Det är oklart om mannen och kvinnan har någon relation till varandra. Kvinnan blir inte fysiskt skadad. Polis förhör de inblandade samt upprättar en anmälan om misshandel.

Mest läst av andra