Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Sikås, Hammerdal, Brunflo, Lövlunda, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Sikås, Hammerdal, Brunflo, Lövlunda, Jämtlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Fylleri, Östersund
Polisen kontaktas angående en berusad man som beter sig illa mot andra gäster på ett hotell i Östersund. Polispatrull åker dit och omhändertar mannen, som är i 65-årsåldern, enligt LOB - lagen om omhändertagande av berusade personer. Han får sova ruset av sig i polisarresten.

22:50 Viltolycka, Strömsund
En personbil kolliderar med ett rådjur på länsväg 344 vid Sikås-Hammerdal. Inga personskador uppkommer. Rådjuret ser inte ut att ha fått några skador, en eftersöksjägare kallas till platsen för att kontrollera det.

02:30 Olaga intrång, Brunflo, Östersund
Polisen kontaktas angående att det har gått ett inbrottslarm på en skola i Brunflo. En okänd gärningsperson har krossat ett fönster. Polispatrull åker dit och kontrollerar skolan samt närområdet, men utan att påträffa någon misstänkt. Patrullen upprättar en anmälan om olaga intrång samt skadegörelse.

05:29 Trafikkontroll på E45, Östersund
Polisen upprättar en trafikkontroll vid trafikplats Lövlunda. 30 fordon kontrolleras och samtliga är utan anmärkning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra