Karta som med röd fyrkant ramar in Krokom, Svenstavik, Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Krokom, Svenstavik, Östersund, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Krokom har bötfällts för att ha brukat ett avställt fordon.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:40 Sexualbrott, Jämtlands län
En man i 20-årsåldern grips misstänkt för sexualbrott. Händelsen ska ha inträffat i en lägenhet på en ort i en mindre kommun i länet. Målsägande är en jämnårig kvinna och personerna är bekanta med varandra. Mannen anhölls av åklagar efter förhör. Ärendet leds av åklagare och fler förhör kommer att genomföras under dagen.

01:32 Misshandel, Berg
Polis beordras till Svenstavik efter samtal om en man som försöker ta sig in i en lägenhet. Patrullen skjutsar hem mannen och upprättar anmälan gällande misshandel och olaga hot.

05:54 Misshandel, Östersund
Polis beordras till en bostad i Östersund med anledning av en misshandel. En man ska ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Han grips misstänkt för misshandel och kommer att förhöras under dagen.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra