Karta som med röd fyrkant ramar in Strömsund, Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Strömsund, Östersund, Jämtlands län

22:50 Narkotikabrott, centrala Strömsund.

Polis och ambulans kallades till en adress i centrala Strömsund då samtal inkommit narkotikabrott och misstänkt överdos. Då patrullen kom till platsen var allt lugnt och man påträffade en man i 30 års åldern. Mannen misstänktes för narkotikabrott eget bruk och innehav då det påträffades misstänkt narkotika i bostaden. Mannen fördes till polissationen  för provtagning och förhör. Den misstäkta narkotikan togs i beslag och mannen frigavs efter utredningsåtgärderna.

23:17 Kontroll, centrala Östersund

Patrull beordrades till centrala Östersund efter att samtal inkommt till polisen gällande att man hört att någon ropat på hjälp i över en timme. Patrullen kunde lokalisera ropen på hjälp till ett pensionat i centrum. Patrullen tog sig in på pensionatet och det visade sig vara en man som låst in sig själv på toaletten. Patrullen hjälpte den mycket tacksamma mannen ut från toaletten.

05:36 Viltolycka, Berg

Personbil har krockat med en älg. Inga personskador rapporterade. Älgen avled vid kollisionen.

Mest läst av andra