Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Kyrkås, Strömsunds Kommun, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Kyrkås, Strömsunds Kommun, Jämtlands län

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har skett i länet under natten, ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:03 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Östersund. Föraren får en ordningsbot då bilen är avställd och har körförbud.

00:19 Olovlig körning, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E45 vid Kyrkås. Föraren, en man i 30-årsåldern, har fått sitt körkort återkallat. En anmälan upprättas gällande olovlig körning.

01:53 Misshandel, Strömsunds kommun
Polisen beordras till en adress i den södra delen av Strömsunds kommun med anledning av ett bråk. En man har blivit slagen av en kvinna. Det finns inga uppgifter om eventuella skador. Kvinnan har lämnat adressen och återfinns inte av polispatrullen. Mannen förhörs och en anmälan om misshandel upprättas.

02:52 Rattfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 utanför Östersund. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. Mannen har 0,64 promille alkohol i blodet. Han får sitt körkort omhändertaget och en anmälan om rattfylleri upprättas.

Mest läst av andra