Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Vemdalen, Torvalla, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07

Östersund, Vemdalen, Torvalla, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Östersund har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:54 Trafikkontroll, Härjedalen
Polisen har haft en hastighetskontroll i Vemdalen. Patrullen utfärdade en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelse.

23:33 Stöld annan, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Torvalla. I bilen färdas tre personer, och i bilen finns dunkar och slangar. Registreringsskylt/skyltar på bilen har manipulerats. Anmälan gällande förberedelse till stöld, samt märkesförfalskning upprättas. Dunkar och slangar tagna i beslag. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

23:42 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Norr. Föraren, en kvinna, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Hon misstänks för drograttfylleri. Passageraren, en man, misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk.

00:56 Bråk, Östersund
Polis beordras till busstorget efter samtal om bråk. Initialt uppges flera personer ha varit inblandade, men flera av dem har lämnat platsen innan polis kommer dit. En ung man förs till sjukhus med ambulans. Patrullen upprättar anmälan om misshandel.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Mest läst av andra