Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Krokom, Gunder Häggs Väg, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Krokom, Gunder Häggs Väg, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat under sen kväll, ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:44 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en restaurang i Östersund där en kvinna uppger att hon har blivit misshandlad av en man. När polisen kommer dit har mannen blivit avvisad från platsen. En anmälan om misshandel upprättas.

00:57 Skadegörelse, Krokom
Polisen kontaktas angående en skadegörelse på en mindre ort utanför Krokom. En kvinna på adressen har vaknat av att någon har krossat ett fönster på bostaden och försökt krossa ett annat.

Den okända gärningspersonen/gärningspersonerna lämnade i en bil. Polisen åker till platsen men kan inte hitta igen bilen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:56 Brand, Östersund
Polisen larmas om en brand i en byggnad på Gunder Häggs väg i Östersund. Byggnaden är helt övertänd. Det finns inget som tyder på att det fanns några personer i byggnaden.

Polisen har beslutat om att spärra av brandplatsen i väntan på att en teknisk undersökning kan utföras. En anmälan upprättas gällande mordbrand då polisen misstänker att branden kan ha varit anlagd.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra