Karta som med röd fyrkant ramar in Torvalla, Östersund, Marielund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett utval av nattens händelser

Torvalla, Östersund, Marielund, Jämtlands län

22:28 Rattfylleri, stöld alt häleri, Torvalla Östersund.

Efter ett trafikstopp greps två personer där ena personen är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, stöld alternativt häleri, den andra personen greps för narkotikabrott eget bruk och stöld alternativt häleri. De bägge männen som är i  30 års åldern fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

23:03 Trafikolycka, Marielund Östersund

Ambulans och polis skickades till en singelolycka där en MC hade kört omkull i Marielund. Föraren fördes till sjukhuset av ambulans. Föraren en man i 40 års åldern är misstänkt för rattfylleri samt tillgrepp av fortskaffningsmedel då det visade sig att MC:n var tillgripen.

05:58 Rattfylleri E14 Undersåker

Efter ett trafikstopp på E14 i höjd med Undersåker är en man i 40års åldern misstänkt för rattfylleri då mannen blåst positivt i sållningsinstrumentet. Patrullen har fört mannen till polisstationen i Åre för provtagning och förhör. Mannen är även misstänkt för mindre trafikbrott.

Mest läst av andra