Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Järpen, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Järpen, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:22 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Odenskogs industriområde, Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, som är en tonåring under 18 år, är påverkad. Föraren tas med för provtagning och förhör. Anmälan gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt olovlig körning upprättas.

23:20 Trafikbrott, Åre
I Järpen utfärdas en ordningsbot (böter) till en förare gällande onödigt störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse.

03:39 Stöld/inbrott, Östersund
Polis beordras till en adress i centrala Östersund med anledning av misstänkt inbrott i en lägenhet. Två personer, två tonåringar under 18 år, anträffas. De grips misstänkta för stöld genom inbrott, men släpps senare efter beslut av åklagare.

04:32 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till centrala Östersund med anledning av att en butik hade ett hål i ett fönster. Polis utför en  brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan gällande skadegörelse. 

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra