Karta som med röd fyrkant ramar in Odenskog, Hammarstrand, Krångede, Svenstavik, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Odenskog, Hammarstrand, Krångede, Svenstavik, Jämtlands län

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:56 Skadegörelse, Östersund
Polis kallas till Odenskog med anledning av att en traktor utsatts för skadegörelse. En anmälan upprättas.

01:27 Brand, Ragunda
Polis kallas till en brand i en villa utanför Hammarstrand. Platsen spärras av när räddningstjänsten arbetat klart och en teknisk undersökning ska utföras senare. En anmälan gällande misstänkt mordbrand upprättas.

02:05 Olaga intrång, Östersund
Polis kallas till ett utebad på Frösö där två personer tagit sig in. En av dem har skadat sig och förs till sjukvård med ambulans. Polis håller förhör och upprättar en anmälan gällande olaga intrång.

02:17 Trafikbrott, Ragunda
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 87 Krångede-Hammarstrand. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

En viltolycka på E45 vid Svenstavik har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra