Karta som med röd fyrkant ramar in Strömsund, Hoting, Östersund, Krokom, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Strömsund, Hoting, Östersund, Krokom, Jämtlands län

00:14 Rattfylleri, Strömsund: Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren, en man i 55-årsåldern, vara berusad och får följa med för provtagning. Mannens körkort omhändertas och en anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas.

00:48 Brand, Strömsund: Polispatrull beordras till ett boende i Hoting med anledning av en brand i en lägenhet. Brandorsaken är oklar. Polisen har inga uppgifter om att någon behövt föras till akutsjukvård i samband med branden. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

02:08 Motorfordon anträffat stulet, Östersund: Polispatrull beordras till Lugnviks industriområde där en bil som misstänks ha stulits har anträffats på en väg. En brottsplatsundersökning genomförs varefter bilen lämnas åter till ägaren.

02:15 Rattfylleri, Krokom: A-traktorförare i Krokom misstänks ha kört berusad. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Då personen är minderårig kontaktas vårdnadshavare., En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

02:19 Olovlig körning, Strömsund: I samband med en trafikkontroll på E45, Hoting, kör en A-traktor förbi kontrollen. Hastigheten uppmäts till 128 km/h. Efter att ha kört en bit i hög hastighet stannar föraren. Föraren, som är under arton år, misstänks för olovlig körning. A-traktorn samt förarens traktorkörkort tas i beslag. Vårdnadshavare kontaktas. En anmälan gällande olovlig körning kommer att upprättas.

06:57 Viltolycka, Åre: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14, Åre. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra