Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Bredkälen, Flykälen, Vallaleden, Östersunds Centrum, Krokom, Jämtlands län

Sju personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för narkotikabrott innehav och eget bruk, en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:36 Rattfylleri, Strömsund
Polis stoppar och kontrollerar en förare på länsväg 339 Bredkälen-Flykälen. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

22:53 Rattfylleri, Östersund
Vid en nykterhetskontroll på Vallaleden, Östersund, blåste 15 förare i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar. En förare som kontrollerades visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och anmälan ska upprättas. Körkort och bilnyckel omhändertogs.

23:46 Narkotikabrott, Östersund
Polis kontrollerar en person, en kvinna i 20-årsåldern i Östersunds centrum. Misstänkt narkotika anträffas i hennes ägo och hon misstänks för ringa narkotikabrott, innehav. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

04:56 Misshandel, Krokom
Samtal inkommer om bråk på en adress utanför Krokom. En man uppges ha misshandlat en annan man. Polis beordras ut, pratar med de inblandade och en anmälan ska upprättas.

06:13 Olaga intrång, Östersund
Samtal inkommer från en väktare som anträffat en man på en återvinningscentral i Odenskogs industriområde i Östersund. Polis beordras dit. Mannen misstänks för olaga intrång och avvisas från platsen. En anmälan ska upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra