Karta som med röd fyrkant ramar in Odenslund, Östersund, Bergs Kommun, Tängtorpet, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Odenslund, Östersund, Bergs Kommun, Tängtorpet, Jämtlands län

Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:03 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund. Föraren får en ordningsbot då bilen visar annat än vitt eller gult ljus framåt under färd.

00:14 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Söder i Östersund. Föraren får en ordningsbot på grund av "underlåtenhet att vid start från
vägkant/vändning/sväng/ körfältsbyte eller annan icke
oväsentlig ändring av fordonets placering i sidled ge
tecken om detta på föreskrivet sätt".

00:37 Rattfylleri, Berg
Polisen kontaktas gällande en singelolycka på länsväg 590 i Bergs kommun. En personbil ska ha kört i diket. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Polisen åker dit. Föraren tas med för provtagning efter misstanke om rattfylleri. 

01:23 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Odenskogs industriområde. Föraren får en ordningsbot då han har sladdat med bilen.

01:38 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Odenskogs industriområde. Föraren får en ordningsbot efter att ha kört där fordonstrafik är otillåten.

02:41 Trafikkontroll, Krokom
Polisen har haft en trafikkontroll på E14 Tängtorpet-Åskorset, Ås. En ordningsbot utfärdades på grund av en registreringsskylt som inte var synlig.

03:03 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en bil. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan gällande drograttfylleri upprättas. 

Mest läst av andra