Karta som med röd fyrkant ramar in Sveg, Ytterhogdal, Östersund, Frösön, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sveg, Ytterhogdal, Östersund, Frösön, Jämtlands län

00:16 Viltolycka, Härjedalen
En bilist har krockat med en älgkalv på E45 öster om Sveg. Inga personskador, men skador på bilen - bland annat på framruta och sidoruta. Oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

02:25 Viltolycka, Härjedalen
En bilist har krockat med en hjort på E45 utanför Ytterhogdal. Hjorten skadades i olyckan och blev liggande i diket. Eftersöksjägare kontaktad och meddelade senare att djuret avlivats.

03:50 Stöld, Östersund
En patrull uppmärksammar två båtar i vattnet utanför Frösön. Patrullen försöker få kontakt med de på båtarna, men de vill inte stanna utan styr mot Brunflohållet. Patrullen, som misstänker att båtarna är stulna, tar kontakt med Sjöräddningssällskapet och tillsammans tar de sig ut på vattnet där två män i 30-årsåldern grips misstänkta för tillgrepp av båt. Båda männen är påverkade av narkotika. En av båtarna är stulen och värdet uppskattas till över 100.000 kronor. Båten tagen i beslag.

Mest läst av andra