Karta som med röd fyrkant ramar in Bräcke, Krokom, Hissmofors, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Bräcke, Krokom, Hissmofors, Jämtlands län

23:09 Narkotikabrott, Härjedalen
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i kommunen. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika. I samband med en husrannsakan i mannens bil påträffas narkotika. Mannen grips misstänkt för narkotikabrott, drograttfylleri och grov olovlig körning.

23:32 Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, Bräcke
Polisen får samtal om två personer som försökt stjäla en bil söder om Bräcke. Personerna fick inte igång bilen och anmälaren såg dem springa från platsen. Patrullen har sökt i området utan att påträffa någon misstänkt. En anmälan upprättas.

00:07 Viltolycka, Krokom
En bilist har krockat med ett rådjur i Hissmofors. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

01:16 Vapenlagen, Bräcke
En patrull beordras till en adress i kommunen. Där framkommer att en kvinna tagit ett vapen från en annan person. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, grips misstänkt för stöld av vapen. Hon har inte kunnat höras på grund av berusning.

Mest läst av andra