Karta som med röd fyrkant ramar in Frösön, Brunflo, Klövsjö, Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Frösön, Brunflo, Klövsjö, Östersund, Jämtlands län

23:02 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Frösön där två personer krossat en ruta till en lägenhet, trängt sig in och misshandlat en man i 25-årsåldern. Personerna lämnade platsen, men greps efter att en patrull stoppat ett fordon utanför Brunflo. Personerna, en man i 20-årsåldern och en kille under 18 år, grips misstänks för misshandel och hemfridsbrott. Mannen som är i 20-årsåldern misstänks även för brott mot knivlagen, då patrullen i samband med gripandet uppmärksammade att mannen bar kniv. Den minderårige släpptes senare fri. Mannen som är i 20-årsåldern kommer att förhöras efter tillnyktring.

02:06 Skadegörelse, Berg
Polis beordras till en adress i Klövsjö där en man fått en sten inkastad genom rutan. En anmälan om skadegörelse upprättas.

02:28 Misshandel, Östersund
Polis beordras till en adress i Östersund där en man ska ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Patrullen griper mannen, som är i 55-årsåldern, och han kommer att höras efter tillnyktring. Kvinnan förd till sjukhus för vård.

Mest läst av andra