Karta som med röd fyrkant ramar in Brunflo, Torvalla, Muråsen, Odenskog, Östersunds Kommun, Krokoms Kommun, Häggenås, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Brunflo, Torvalla, Muråsen, Odenskog, Östersunds Kommun, Krokoms Kommun, Häggenås, Jämtlands län

22:24 Rattfylleri, Östersund
En patrull uppmärksammar en olycka i Brunflo. Föraren, en kvinna, misstänks för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. Bilen bärgas från platsen.

22:33 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till Torvalla där en man slagit sönder saker i en lägenhet. Mannen har sedan lämnat adressen. Patrullen har sökt i området utan att påträffa mannen. En anmälan om skadegörelse upprättas.

00:33 Trafikolycka vilt, Strömsund
Polisen får samtal om en död älg som ligger på E45 i höjd med Muråsen. En eftersöksjägare transporterar bort älgen med sin traktor. Viltolyckan var inte anmäld till polisen och en anmälan om trafikolycka smitning upprättas.

02:50 Viltolycka, Östersund
En bilist har krockat med ett rådjur på E14 mellan Odenskog och Torvalla. Inga personskador, men djuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta rätt på djuret.

Under morgonen, mellan klockan 06:30 och 07:40, har ytterligare fyra viltolyckor anmält till polisen. Tre av dessa har inträffat i Östersunds kommun och en i Krokoms kommun. På E45 i Häggenås körde en bilist på en älg. I övriga fall rör det sig om olyckor med rådjur.

Mest läst av andra