Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Brunflo, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Östersund, Brunflo, Jämtlands län

Uppdatering ang. mordförsök onsdag kväll. Det är två män som i samband med en fest hamnat i luven på varandra. Den ene mannen har tillfogat den andre mannen skador med ett tillhygge, den skadade är förd till sjukhus.  Händelsen har inträffat utomhus. Den man som misstänks är gripen av polis och senare anhållen av åklagare. Det finns vittnen till händelsen. Nu fortsätter arbetet med sedvanliga utredningsåtgärder som förhör, analyser etc.

01:35 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar en bil på E14 utanför Östersund. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han tas med för provtagning och förhör. Vid kontroll visar bevisinstrumentet 0,14 milligram alkohol per liter utandningsluft vilket motsvara 0,28 promille alkohol i blodet. Föraren misstänkt för rattfylleri. Bilnycklarna omhändertagna med stöd av Polislagen.

04:30 Brand Östersund. Brand på altan till radhus i Brunflo. Branden släckt av grannar. Ingen person som kommit till skada. Polis har spärrat av platsen i väntan på teknisk undersökning som kommer att genomföras under dagen.

Mest läst av andra