Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Stugun, Ragunda, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Jämtlands län, ett urval av nattens händelser.

Östersund, Stugun, Ragunda, Jämtlands län

23.50
Östersund: Samtal om en sprängd brevlåda. Polispatrull har varit på platsen för förhör samt dokumentation. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

01.25
Östersund: Polispatrull stoppar två personer med en elcykel som fattar misstankar om är stulen. En anmälan om stöld alternativt häleri upprättas och cykeln tas i beslag.

03.27
Stugun, Ragunda: Samtal om ett pågående inbrottsförsök i en skola. Två personer som ska ha varit iklädda rånarluvor sågs bryta i en dörr. När de blir upptäckta så lämnar de i en bil. Flera polispatruller kallas till platsen för att leta efter bilen, men insatsen avslutas efter cirka 2 timmar utan stopp på bilen. Ärendet har överlämnats till jourförundersökningsledare för beslut om vidare åtgärder.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra