Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Strömsund, Hoting, Odenslund, Odensala, Torvalla, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Östersund, Strömsund, Hoting, Odenslund, Odensala, Torvalla, Jämtlands län

23:10 Misshandel, Östersund
En man ringer från sjukhuset och uppger att han blivit nerslagen utanför ett gym. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

23:15 Viltolycka, Strömsund
En bilist har krockat med en älg på E45 cirka två kilometer söder om Hoting. Inga personskador, men älgen tros ha brutit ett ben och eftersöksjägare kontaktad.

23:45 Vapenlagen, Östersund
Polis beordras till Odenslund där en man ses med ett vapen i en lägenhet. Flera patruller åker till adressen. Polis kontrollerar ett antal personer och i samband med en husrannsakan påträffas soft airguns. En anmälan om grovt vapenbrott upprättas.

00:48 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till Lit där ett vittne uppmärksammat personer som gör molotovcoctails. Kort därefter hörs smällar i närheten av skolan. En patrull stoppar en man vid skolan, en annan man springer från platsen. En ruta vid entrédörren är krossad. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om skadegörelse.

01:27 Rattfylleri, Östersund
Polisen får samtal om en bil som framförs vingligt i riktning mot Odensala. En patrull stoppar fordonet i Torvalla. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och bilnycklarna omhändertagna.

Mest läst av andra