Karta som med röd fyrkant ramar in Brunflo, Östersund, Strömsund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelserna i länet

Brunflo, Östersund, Strömsund, Jämtlands län

22:40 - Brott mot knivlagen. Brunflo, Östersund

Polis får samtal om en man som uppträder skumt och som ryckt i dörrar. Vid kontroll av mannen av polispatrull påträffas ett vasst föremål. Polis upprättar en anmälan.

23:11 - Narkotikabrott - Centrala Östersund

Polis kontrollerar en man i centrala Östersund. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen var påverkad av narkotika. Mannen medtogs till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget brup upprättas av polis.

23:48 - Alkohollagen. Strömsund

Polis kontrollerar en ungdomsfest. Vid kontrollen uppmärksammar polis en ung man som avviker från platsen och tros ha hanterat alkohol. Polis kontaktar vårdnadshavare.

01:21 - Lugnt i länet

01:31 - Trafikbrott. Näsviken, Strömsund

Polis kontrollerar en personbil. Föraren i bilen får motta en ordningsbot för att ha haft felaktig ljuskombination.

05:20 - Lugnt i länet

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering klockan 07:10 av presstalesperson RLC: 

01:38 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en restaurang i centrum där ordningsvakt har envarsgripit en man som misstänks för misshandel. Målsäganden är en annan man. Anmälan gällande misshandel och ofredande upprättas.

Övrigt: Under natten har två viltolyckor rapporterats till polisen, det finns inga uppgifter om att personskador ska ha uppstått. En har inträffat på länsväg 336 Bonäset-Järpen, Åre kommun och en vid trafikplats Hägra på E14 Hissmofors, Krokoms kommun.

Mest läst av andra