Karta som med röd fyrkant ramar in Ragunda, Kyrkby, Östersund, Stugun, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Ragunda, Kyrkby, Östersund, Stugun, Jämtlands län

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:03 Trafikolycka, Ragunda
Polis beordras till länsväg 732 vid Ragunda Kyrkby med anledning av en singelolycka. Det finns inledningsvis inga uppgifter om personskador. En anmälan ska upprättas.

23:27 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till Körfältet i Östersund med anledning av brand i skåpbil. Ytterligare en bil uppges vara berörd av branden. Platsen dokumenteras och anmälan om skadegörelse upprättas.

01:37 Rattfylleri, Ragunda
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 87 i trakten av Stugun. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

06:23 Stöld/inbrott, försök, Östersund
Polis beordras till en skola i Östersund med anledning av inbrott i en lokal. Polis utför en brottsplatsundersökning och ska upprätta en anmälan gällande försök till stöld genom inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra