Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Lövlunda, Böle, Fillsta, Strömsund, Frösön, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Lövlunda, Böle, Fillsta, Strömsund, Frösön, Jämtlands län

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:35 Trafikbrott, Östersund
I Lövlunda, Östersund, utfärdas en ordningsbot (böter) till en personbilsförare på grund av att det råder körförbud för bilen som körs.

22:41 Trafikkontroll, Östersund
På länsväg 592/604 Böle-Fillsta utförs en nykterhetskontroll. Det finns inga anmärkningar gällande nykterhet. Det utfärdas dock en ordningsbot till en förare som kör ett fordon med körförbud.

23:03 Misshandel, Strömsund
Polis beordras till centrala Strömsund med anledning av misshandel. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Båda är i 20-årsåldern och de känner varandra. Den misstänkte mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

05:50 Inbrottsstöld, Östersund
Polis beordras till Frösön med anledning av larm om inbrott på en skola. Enligt initiala uppgifter är ett fönster krossat. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Uppdaterad kl 09:34

Under natten till fredag grips en man i Strömsunds kommun misstänkt för att ha misshandlat och hotat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Efter förhör beslutar åklagare att anhålla mannen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra