Karta som med röd fyrkant ramar in Rådhusgatan, Odensala, Torvalla, Östersunds Centrum, Litsnäset, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Rådhusgatan, Odensala, Torvalla, Östersunds Centrum, Litsnäset, Jämtlands län

23:10 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har kontrollerat trafiken på Rådhusgatan i Västra Odensala. Elva förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. Två ordningsbot utfärdades till förare respektive passagerare som inte hade bilbälte under färd.

00:31 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Torvalla. Föraren, en ung man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

04:16 Skadegörelse, Östersund
Under tidig morgon har polisen tagit upp anmälan gällande skadegörelse sedan rutor krossats på en fastighet i Östersunds centrum. 

Övrigt: Under natten har en viltolycka rapporterats till polisen, den skedde i Litsnäset, Östersund. Det finns ingen information om personskador. 

Uppdatering klockan 07:48:

01:30 Stöld, Östersund
Under natten kontrollerar polisen en lätt lastbil på Fagerbacken i Östersund. I fordonet hittas gods som polisen misstänker är tillgripet. Personerna som färdas i bilen, en man och en kvinna, grips misstänkta för stöld. Efter förhör ska åklagare besluta om de ska anhållas eller släppas på fri fot. 

Mest läst av andra