Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Offerdal, Krokom, Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Jämtland, ett urval av nattens polisverksamhet

Jämtland, Offerdal, Krokom, Östersund, Jämtlands län

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En viltolycka har anmälts till polisen under natten (vid Offerdal, Krokom). Inga personskador har rapporterats.

I övrigt:

Kl 03:10, Östersund

Polis kontaktas gällande ett inbrottsförsök i centrum som ska ha skett tidigare under natten. Ingen person ska ha tagit sig in i fastigheten.

Polis dokumenterar platsen och en anmälan upprättas.

Kl 04:25, Östersund

Någon eller några uppges ha försökt ta sig in i en bostad i centrum. Polis beordras till området. En man kontrolleras i samband med detta. Mannen har misstänkt stöldgods på sig och han grips.

Då upptäcks också två inbrott hos företag i centrum, där det misstänkta stöldgodset eventuellt kommer ifrån. Avspärrningar görs i väntan på brottsplatsundersökningar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra