Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Strömsund, Krokom, Brattland, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Jämtland, ett urval av händelser under natten

Jämtland, Strömsund, Krokom, Brattland, Jämtlands län

Kl 00:00-06:00

KL 00:26 Strömsund

En båt har kolliderat med en annan båt. Föraren misstänks vara berusad.

Polis till platsen. Föraren får blåsa i polisens sållningsinstrument, det visar sig att han har alkohol i kroppen. Han får följa med för ytterligare provtagning och därefter omhändertas han med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Förhör hålls senare, när mannen nyktrat till. Han misstänks för grovt sjöfylleri.

Kl 01:56 Krokom

I samband med en fest uppges en person ha blivit misshandlad. Polis till platsen. Förhör hålls och en anmälan om misshandel upprättas.

Kl 02:24 Åre

Larm om eventuellt inbrott i en fastighet i Brattland. Ingen person kan ses på platsen.

Polis beordras till adressen. På vägen dit möter en av patrullerna en bil. Patrullen vänder om i syfte att stoppa och kontrollera förare och fordon men tappar kontakt med bilen en kort stund senare. Det är oklart om den mötande bilen hade något samband med ärendet i Brattland.

En brottsplatsundersökning har utförts och förhör har hållits under tidig morgon. Inget är tillgripet, däremot var ett antal fönster sönderslagna på fastigheten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra