Karta som med röd fyrkant ramar in Hållsta, Lockne, Pilgrimstad, Tängtorpet, Bräcke, Brunflo, Djupdalen, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Polisen har utfärdat flera ordningsböter gällande trafikbrott i länet i dag.

Hållsta, Lockne, Pilgrimstad, Tängtorpet, Bräcke, Brunflo, Djupdalen, Jämtlands län

Trafikbrott längs E14

Vid Rossbolbodarna körde en personbilsförare 92 kilometer i timmen på en 80-sträcka. En ordningsbot (böter) gällande hastighetsöverträdelse utfärdades. På samma sträcka körde en annan personbilsförare 102 kilometer i timmen, vilket också resulterade i en ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse.

Vid Rossbolbodarna stoppades en A-traktor vars förare fick en ordningsbot på grund av att fordonet saknade LGF-skylt samt korrekt belysning.

Vid Hållsta utfärdades en ordningsbot på grund av att det rådde körförbud på en släpvagn.

Vid Lockne utfärdades en ordningsbot då en mobiltelefon användes på felaktigt sätt under färd.

Vid Pilgrimstad utfärdades ordningsbot till en förare gällande hastighetsöverträdelse samt felaktig mobilanvändning under färd.

Vid Tängtorpet utfärdades en ordningsbot för att fordonsskatten ej var betald. Betalning gjordes dock på plats.

Vid Bräcke utfärdades en ordningsbot till en förare eftersom fordonet som framfördes var avställt, det rådde körförbud för det, och det saknade giltig försäkring för avställda fordon.

I Brunflo körde en förare en personbil utan lysen, vilket resulterade i en utfärdad ordningsbot.

Trafikbrott längs E45

En personbil stoppades och kontrollerades vid Djupdalen. Det visade sig att aktuell bil var avställd och körförbud rådde. En ordningsbot utfärdades på grund av detta.

Mest läst av andra