Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Berg, Krokom, Östersund, Högsta, Tandsbyn, Nyvik, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Jämtland, ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen

Jämtland, Berg, Krokom, Östersund, Högsta, Tandsbyn, Nyvik, Jämtlands län

BERG

Strax efter kl 15 påbörjades en trafikkontroll på länsväg 321. Senare rapporterades att fyra förare fått böter på grund av hastighetsöverträdelser. En förare fick även medfölja för provtagning och förhör efter misstanke om att han var påverkad av narkotika. (Provsvar får senare visa om brott begåtts).

Under eftermiddagen fick en bilist böter på grund av att fordonet inte hade synlig registreringsskylt framtill.

KROKOM

Vid 16-tiden kontrollerades trafiken på länsväg 340. Fem förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser och en fick böter på grund av felaktig belysning.

ÖSTERSUND

Under tidig eftermiddag hölls en trafikkontroll på E45 vid Hökbäck. Fyra förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 91 km/timmen på en 80-väg.

Vid 13-tiden kontrollerades trafiken vid E14 , Rossbolbodarna. Nio förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Samtidigt hölls en kontroll på E45 vid Tandsbyn. En förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelse och en flygande inspektion av ett fordon genomfördes.

Under eftermiddagen hölls också en trafikkontroll på E45 vid Nyvik. 18 förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastigheten var 84 km/timmen på en 60-väg.

Under eftermiddagen har polisen även stoppat ett antal trafikanter för kontroll på olika platser. Böter har utfärdats för fordon med körförbud och till en förare som överskridit spärrområde.

Mest läst av andra