Karta som visar ungefär var händelsen Trafikkontroll: Jämtland, resultat från trafikkontroller i dag. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Jämtland, resultat från trafikkontroller i dag.

Jämtland, Grytan, Tandsbyn, Hedeviken, Skute, Östersund, Torvalla, Krokoms Kommun, Hagvägen, Bräcke, Lockne, Brogatan, Fjällvägen, Sveg, Jämtlands län

På E45/länsväg 739 vid Grytan utfärdades en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelse.

På E45 vid Tandsbyn utfärdades fem ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser samt en ordningsbot till en förare som korsat en heldragen linje.

Alla som passerade nykterhetskontrollen på riksväg 84 vid Hedeviken gjorde det utan anmärkningar.

På E45 i höjd med Skute utfärdades fem ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

På Söder i Östersund passerade 24 förare nykterhetskontrollen utan anmärkningar. En ordningsbot utfärdades på grund av att inte bilbälte användes.

På Torvalla industriområde i Östersund utfärdades en ordningsbot och omhändertogs ett körkort med anledning av hastighetsöverträdelse.

Vid Rödösundet, Krokoms kommun, utfärdades fyra ordningsböter gällande hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 91 kilometer i timmen på en 70-sträcka.

På Hagvägen i Östersund passerade 69 förare vid en nykterhetskontroll och 30 förare vid en annan nykterhetskontroll - samtliga utan anmärkningar.

Det finns inga anmärkningar noterade från kontrollen på E14 vid Bräcke.

På E14 i höjd med Gryan upprättas en anmälan gällande hastighetsöverträdelse.

Vid en hastighetskontroll på E14 vid Lockne utfärdades fem ordningsböter. En farlig godstransport kontrollerades och var utan anmärkning.

På Brogatan/Fjällvägen i Sveg passerade elva förare nykterhetskontrollen utan anmärkningar.

I Bräcke utfärdades en ordningsbot på grund av att inte bilbälte använts under färd.

Mest läst av andra