Karta som med röd fyrkant ramar in Ragunda Kommun, Stugun, Krångede, Hammarstrand, Krokvåg, Ammer, Lybäck, Ragunda, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Resultat från trafikkontroller i Ragunda kommun.

Ragunda Kommun, Stugun, Krångede, Hammarstrand, Krokvåg, Ammer, Lybäck, Ragunda, Jämtlands län

15:20 Utanför Stugun utfärdas en ordningsbot (böter) med anledning av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 112 kilometer i timmen på en 100-sträcka.

15:29 Öster om Stugun utfärdas en ordningsbot med anledning av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 126 kilometer i timmen på en 100-sträcka.

16:24 På riksväg 87 Krångede-Hammarstrand och Krokvåg-Ammer utfärdades 16 ordningsböter och ett körkort omhändertogs med anledning av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 125 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

18:16 I trakten av Lybäck utfärdades en ordningsbot och ett körkort omhändertogs med anledning av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 112 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

18:38 På riksväg 87 vid Stugun utfärdades en ordningsbot och ett körkort omhändertogs med anledning av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 177 kilometer i timmen på en 100-sträcka.

Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Mest läst av andra