Karta som med röd fyrkant ramar in Valla, Östersund, Hallviken, Strömsund, Bräcke, Åsarna, Berg, Oviken, Jämtland, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Flertal viltolyckor under morgonen.

Valla, Östersund, Hallviken, Strömsund, Bräcke, Åsarna, Berg, Oviken, Jämtland, Jämtlands län

06:38 Valla, Östersund: Personbil i krock med rådjur. Inga personskador, men trasig belysning på bilen. Djuret lämnade och eftersöksjägare skickas.

06:43 Frösö, Östersund: Personbil i krock med rådjur. Inga personskador, men djuret blev liggande skadat på platsen. Eftersöksjägare kontaktas.

06:51 Hallviken, Strömsund: Lastbil i krock med rådjur. Mindre skador uppstod i fronten på bilen. Djuret skadades och lämnade platsen. Jägare skickas.

07:01 Bräcke C: Personbil i krock med älg. Bilen fick skador i fronten, men inga personskador uppstod. Djuret blev kvar skadat på platsen. Eftersöksjägare kontaktas.

07:07 Bräcke: Personbil i krock med ren. Inga personskador, men plåtskador på bilen. Djuret dog och aktuell sameby kontaktas.

07:22 Åsarna, Berg: Personbil i krock med ren. Det finns inga uppgifter om personskador, men bilen har fått läckage och räddningstjänst har skickats. Det är ännu oklart hur det gick för renen.

07:35 Oviken, Berg: Personbil i krock med rådjur. Inga personskador, men plåtskador på bilen. Djuret dog i krocken.

 

 

 

 

 

Polisen Jämtland

Mest läst av andra