Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Ragunda, Hammarstrand, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Viltolyckor i länet under dagen.

Östersund, Ragunda, Hammarstrand, Jämtlands län

15:08 Åre: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 627, Hallen. Inga personskador rapporteras.

15:46 Östersund: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 623, Norderön. Inga personskador rapporteras.

16:01 Ragunda: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 87, Hammarstrand. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 17:21:

16:48 Krokom: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med två renar på Vinklumpsvägen, Föllingebygden. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 19:03:

17:24 Krokom: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 744, Åskott. Inga personskador rapporteras.

18:45 Östersund: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 770, Storhögen. Inga personskador rapporteras.

18:52 Östersund: Polisen får in en anmälan om att en bil kolliderat med två rådjur på Vallsundsvägen, Valla. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 20:02:

19:37 Krokom: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14, Åskorset. Inga personskador rapporteras.

Mest läst av andra