Karta som med röd fyrkant ramar in Berg, Vemdalen, Östersund, Fåker, Hackås, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Flera viltolyckor anmälda.

Berg, Vemdalen, Östersund, Fåker, Hackås, Jämtlands län

16:22 Berg:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med två renar på länsväg 315 mellan Vemdalen och Storhågna. Inga personskador rapporteras.

17:12 Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med två renar på länsväg 315 vid infarten till Storhågna. Föraren klagar på nacksmärta.

17:26 Östersund:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E45 mellan Fåker och Hackås. Inga personskador rapporteras.

17:31 Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 84, Överberg. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 18:59:

18:12 Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E45 mellan Överhogdal och Ytterdal. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 21:20:

20:52 Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en buss kolliderat med en ren på länsväg 315, väster om Sångbäckvallen. Inga personskador rapporteras.

21:03 Östersund:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på länsväg 609, Frösö. Inga personskador rapporteras.

Mest läst av andra