Karta som med röd fyrkant ramar in Skogsväg, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Person anträffad död i brinnande bil.

Skogsväg, Eksjö, Jönköpings län

12:05 SOS larmade räddningstjänst och polis till en skogsväg strax utanför Eksjö. En bil brann. Branden släcktes av räddningstjänsten. I bilen anträffades en avliden person.

Personen konstaterades avliden på plats och fördes inte till sjukhus för vård. Polisen har inte kunnat identifiera den avlidne personen. Dock har polisen under sen eftermiddag berättat omständigheterna för anhöriga till den man i 75-årsåldern som står som ägare till bilen. Omständigheter tyder på att det kan vara bilägaren som är den omkomna personen, men det är alltså inte fastställt.

Ett arbete med att identifiera den avlidne personen är påbörjat. Såhär långt finns det inget som pekar mot att något brott har begåtts. En förundersökning om vållande till annans död är dock inledd för att utreda vad som har hänt. Brott kan inte uteslutas. Bilen har tagits i beslag och kommer genomgå en teknisk undersökning. Kriminaltekniker har under eftermiddagen varit på platsen och genomfört en brottsplatsundersökning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra