Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Försvunnen person Uppdatering: Polisen fortsätter söka efter försvunnen 21-årig kvinna

Eksjö, Jönköpings län


07:00 Sökandet efter den 21-åriga kvinna som har varit försvunnen sedan i lördags har fortsatt under natten utan några resultat. Polisen har tagit hjälp av räddningstjänsten och försvarsmakten för att söka efter kvinnan.

Med anledning av att kvinnans försvinnande kommer helt oväntat så har en förundersökning gällande människorov inletts. Två personer har tagits in för förhör men de har släppts och ingen av dem är misstänkta för brott.

Polisens kommer under dagen att intensivt fortsätta söka efter kvinnan, och tar tacksamt emot tips och iakttagelser.

09:50 Polisens arbete för att hitta kvinnan förtsätter intensivt. Civil och uniformerad personal kommer att söka efter kvinnan inne i Eksjö, i bland annat grönområden och i trädgårdar. Ett stort antal poliser kommer att genomföra dörrknackning i och omkring Eksjö. Försvaret och räddningstjänst biträder i sökadet. Frivilligorganisationer planerar att genomföra en skallgångskedja efter lunch.

12:10 Under förmiddagen har sökandet efter kvinnan fortsatt med stora resurser från polisen och försvarsmakten. Klockan 12 inleddes en skallgångskedja med stöd av missing people i ett område mellan Eksjö och Nässjö.

Ytterliggare kommentarer kan inte lämnas i nuläget. Texten kommer att uppdateras när mer information finns attt ge.

Bild på den försvunna kvinnan finns i länken nedan.

Mest läst av andra