Karta som med röd fyrkant ramar in Gislaved, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker efter en försvunnen man.

Gislaved, Jönköpings län

Polisen fick vid 13:30-tiden idag ett samtal om att en man saknades i Gislaved. Mannen ska ha försvunnit från sin bostad någon gång under natten/tidiga morgonen i en fulltankad bil och sedan inte återkommit. Mannen är i 50-årsåldern, 171 centimeter lång och beskrivs som vältränad. Han har grått hår, blåa ögon, glasögon och tros vara iklädd svarta loafers och en grå täckjacka. 

Polisen har sedan försvinnandet arbetat med ett eftersöksarbete, dels närsök vid platsen där mannen bor, dels på andra ställen där han kan tänkas ha rört sig. Kontroller med sjukvård m.m. har inte gett något resultat. 

Polisen är angelägen om att få hjälp av allmänheten med tips och iakttagelser. Den som tror sig se mannen eller den bil han antas färdas i (en nyare Opel Corsa, grå till färgen) ombeds att hålla honom under uppsikt och att omedelbart ringa polisen på 112, begär därefter polisens regionledningscentral Öst. 

Mest läst av andra