Karta som med röd fyrkant ramar in Råslätt, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker en försvunnen person i Jönköping. /UPPDATERAT 13.01, mannen hittad.

Råslätt, Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköping söker en man i 50-årsåldern som försvann från sitt hem i Råslätt, Jönköping, under onsdag eftermiddag. Polisen har sökt efter mannen sedan dess.

Mannen försvann i samband med en vårdinsats och bedömningen är att han inte mår bra.

Den försvunne mannen beskrivs som kortväxt, normalt byggd, med tunt snaggat hår. Han ska tala med norsk brytning och vara klädd i mörka/svarta kläder.

Polisen tror att mannen rör sig i Jönköping och har sökt efter honom på flera adresser och pratat med personer i mannens närhet.

Sökandet efter mannen fortsätter och polisen behöver nu allmänhetens hjälp. Den som har information om mannen kan ringa 114 14.

13.01 Polisen fick samtal om att en man som stämde in på signalementet befann sig på Herkulesvägen i Jönköping. Polis var snabbt på plats och kunde bekräfta att det var den eftersökte mannen. Han var nedkyld, och togs omhand av sjukvården.

Inringaren hade hört om polisens efterlysning på lokalradion och kände igen mannen tack vare det. Polisen är mycket tacksam för den hjälp från media och allmänhet som bidrog till att mannen kunde hittas!

Polisen Jönköpings län

Mest läst av andra