Karta som med röd fyrkant ramar in Öxnehaga, Östergötland, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Försvunnen person ifrån Öxnehaga. Mannen anträffades 17.41, precis efter publiceringen av denna text.

Öxnehaga, Östergötland, Jönköping, Jönköpings län

16.11 anhöriga till em man i 20-årsåldern ringer till polisen och anmäler att man är orolig. Mannen lämnade bostaden i Öxnehaga vid 16-tiden och polisen bedömer att det finns risk för att mannen inte mår bra och att han kan skada sig själv.

16.26 polisen påbörjar arbetet.

16.42 polisen har flera polispatruller på väg till området, även hundförare från Östergötland. Polisen arbetar initialt med att inhämta ytterligare information om den försvunne mannen.

16.55 närområdet omkring den försvunnes bostad är kontrollerat utan resultat.

17.15 olika kontrollåtgärder genomförs, exv med sjukvården. Kollektivtrafiken är meddelad för att om möjligt få fler personer medvetna om försvinnandet.

Den eftersökte mannen är i 20-årsåldern, 182 cm lång, ljus hy och har kort mörkt hår. När han senast sågs var han iklädd en svart t-shirt med vit rand, svarta träningsbyxor och svarta skor.

Polisen behöver allmänhetens hjälp. Den som vet något eller tror sig ha sett eller ser mannen ombeds att kontakta polisen på 114 14 och begära "RLC Öst" eller i brådskande fall ringa 112.

17.41 mannen anträffad fysiskt oskadd. Insatsen avblåses.

Mest läst av andra