Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Nässjö, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Fylleri/LOB Flera ärenden med berusade män vid Resecentrum.

Jönköping, Nässjö, Tranås, Jönköpings län

Polisen hanterade vid 18-tiden och strax därefter tre ärenden vid Resecentrum i Jönköping.

- man i 50-årsåldern som verkade berusad uppträdde störande på ett tåg. Han frihetsberövades i Jönköping enligt lagen om omhändertagande av berusad (LOB), men kördes först till sjukhus för att se över en skadad fot.

- en man i 50-årsåldern uppträdde störande och som om han var påverkade på ett tåg från Nässjö. Han fördes till polisstationen enligt LOB, och är även misstänkt för ringa narkotikabrott.

- berusad man i 60-årsåldern gick på spåret. Han greps av väktare. Polis tog över kontrollen och körde honom till polisstationen enligt LOB.

--------

Ett liknande ärende inträffade vid Resecentrum i Nässjö:

18.38 Polisen larmades om en stökig man som satt på ett tåg från Tranås till Jönköping. Han uppfattades som berusad och ska inte ha betalat för sig.

18.47 Polis på plats vid resecentrum i Nässjö. Mannen lämnade tåget till fots och sprang ifrån en polispatrull. Flera polispatruller anslöt i arbetet med att lokalisera och omhänderta mannen.

19.25 Mannen greps i närheten av tågstationen. Det visade sig vara en man i 35-årsåldern som var efterlyst av frivården.

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra