Misshandel Man greps efter larm om flera relationsbrott.

Gislaved, Jönköpings län

06.52 polisen samtal via SOS om att en kvinna kunde vara drabbad av brott i en bostad i Gislaved. 

Polisen åkte till platsen och fick kontakt med den drabbade kvinnan, som är i 35-årsåldern. Polisen påbörjade samtidigt ett spaningsarbete för att söka efter en misstänkt gärningsman.

07.41 den misstänkte gärningsmannen anträffas och kontrolleras av en polispatrull.

07.47 den misstänkte, som är en man i 50-årsåldern, grips av polisen. Polisen påbörjar samtidigt en utredning om misshandel, olaga hot och ofredande mot den drabbade kvinnan. De båda har en relation.

Polisen kommer nu att hålla ett grundligt målsägandeförhör med den drabbade kvinnan och en brottssplatsundersökning kommer att genomföras i den aktuella bostaden för att söka efter bevis gällande vad som har inträffat.  Den gripne mannen kommer att få lämna blodprov för att klargöra eventuell drogpåverkan.

I dag 25 november är det internationella dagen mot våld mot kvinnor. I länken nedan finns information om ett poddavsnitt på detta tema från Polispodden Öst. Lyssna gärna!

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/november/25/25-november-0822-misshandel-gislaved/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Löderup.

Ystad, Skåne län

Larm inkommer om en brand i en villa på Österlenvägen. Polis och räddningstjänst är på plats. LV1017...