Karta som visar ungefär var händelsen Misshandel: Man misshandlade två kvinnor, greps sedan av polis. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man misshandlade två kvinnor, greps sedan av polis.

Smålandsstenar, Dalsgatan, Gislaved, Jönköpings län

15.08 polisen fick samtal om att två kvinnor hade utsatts för misshandel i Smålandsstenar. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt.

15.38 har nu träffat de båda kvinnorna och det har framkommit uppgifter om att båda två har utsatts för misshandel av en man som kom till platsen. Mannen har eller har haft en relation med en av kvinnorna. En av kninnorna har fått slag av mannen och den andra har blivit knuffat och då skadat en hand eller arm. Polisen har påbörjat två utredningar om misshandel.

Efter eller i samband med misshadeln misstänks mannen ha tagit bilnycklarna från en av kvinnorna och kört från platsen i hennes bil.

15.22 inkom ett SOS-larm till polisen om trafikolycka på Dalsgatan i Smålandsstenar. En bilist ska ha kört in i en laddstolpe och en betonsugga. Polisen åkte till olycksplatsen och det visade sig då att det var den eftersökta bilen som krockat. Ingen förare kvar på platsen.

15.45 polisen har spanat efter och hittat den misstänkte. Han har gripits, misstänkt för två fall av misshandel, olovlig körning och tillgrepp av fotskaffningsmedel. Mannen förs till polisstationen där han kommer att förhöras och därefter kommer en åklagare att kontaktas för beslut om den fortsatta förundersökningen.

17.00 mannen som har gripits är i 25-årsåldern. Han är nu misstänkt för flera brott. Totalt är det två fall av misshandel, tillgrepp av fortskaffningsmedel, ringa narkotikabrott genom eget bruk, drograttfylleri och grov olovlig körning.

20.34 klockan 20.05 blev den gripne mannen anhållen av åklagare. Anhållningsgrunden är att han är på sannolika skäl misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, ringa misshandel och misshandel (normalgraden).

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra