Karta som med röd fyrkant ramar in Erik Dahlbergsgatan, Huskvarna, Esplanaden, Råslätt, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Två gripna efter misshandel

Erik Dahlbergsgatan, Huskvarna, Esplanaden, Råslätt, Jönköping, Jönköpings län

11:53 Polisen larmades till Erik Dahlbergsgatan i Huskvarna med anledning av ett bråk utomhus mellan flera personer.

12:01 Polis var på plats.

En man i 20-årsåldern har skadats på en arm och polisen misstänker att något tillhygge kan ha använts. Den skadade har inte behövt åka ambulans till sjukhus. Två personer, män i 30 respektive 40-årsåldern, greps på plats och misstänks för grov misshandel.

Flera personer befann sig vid platsen och blivit vittnen till händelsen. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med dem då deras iakttagelser kan vara viktiga för utredningen. Misshandeln skedde mellan 11 och 12 i anslutning till busshållplatsen Esplanaden i Huskvarna. Precis innan männen greps gick de på linjebuss 1 mot Råslätt men steg av bussen innan den avgick. Polisen önskar att få in iakttagelser om vad som sades eller inträffade på bussen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra