Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Två gripna efter misshandel.

Jönköping, Jönköpings län

16.09 polisen fick samtal från en person som berättade att han blivit misshandlad strax innan. Den drabbade är en pojke i tonåren och han ska ha blivit misshandlad av några personer på en buss. Den drabbade pojken hade gått av bussen på Öster i Jönköping.

Polisen åkte till pojken och började utreda vad som hänt. Det visade sig att han ska ha blivit misshandlad med knytnävsslag i ansiktet så att han börjat blöda från näsa och mun. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel.

Polisen åkte efter den aktuella bussen och kunde stoppa den. På bussen anträffades tre ungdomar, pojkar i övre tonåren som kunde misstänkas för misshandeln. Två av dem greps för misshandel och en blev hämtad till förhör. Alla tre fördes till polisstationen där de kommer att förhöras varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen. Polisen har också fått kontakt med vittnen till händelsen.

17.29 en av de gripna har också blivit misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och kommer att få lämna prov. De gripnas vårdnadshavare kontaktas av polisen och får en underrättelse om vad som misstänks ha hänt.

Mest läst av andra