Karta som med röd fyrkant ramar in Falkgatan, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Bråk i butik i centrala Tranås.

Falkgatan, Tranås, Jönköpings län

15.14 Polis och ambulans larmades till en mindre närbutik på Falkgatan i centrala Tranås, där det uppstått ett bråk.

15.33 Polis på plats

16.02 På plats i butiken fanns fyra skadade personer, varav en i nuläget har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget oklart. Det är fortfarande oklart vad som har hänt på platsen, polis arbetar nu med att skapa sig en bild av det inträffade. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller gripen. Brottsplatsen har spärrats av.

17.27 En man i 30-årsåldern har gripits på plats, misstänkt för grov misshandel. En brottsplatsundersökning har genomförts i butiken, där man har dokumenterat platsen och gjort beslag. Avspärrningen är nu hävd. Utredningsarbetet fortsätter på plats, det var mycket folk på plats i butiken när polis kom dit och det är fortfarande delvis oklart vad som har hänt på platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra