Karta som med röd fyrkant ramar in Sveagatan, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Kvinna misshandlad i Tranås.

Sveagatan, Tranås, Jönköpings län

05.33 SOS-larm till polisen om att en person kan vara misshandlad. Kvinnan anträffad utomhus av en anmälare. Polis och ambulans åker till Sveagatan där kvinnan anträffades.

06.01 polisen är framme på Sveagatan och börjar utreda vad som hänt. När kvinnan anträffades hade hon vissa skador som tyder på att hon kan ha blivit misshandlad.

06.14 polisen har spärrat av ett område för en grundligare kriminalteknisk undersökning. Polisen håller förhör med anmälaren och eventuella vittnen på platsen.

07.02 Polisen arbetar med att utreda vad som kan ha hänt, bland annat med förhör med olika personer. Arbetet förvåras av att kvinnan själv inte vill berätta för polisen vad som har hänt. Polisens arbete fortsätter med olika typer av utredningsåtgärder.

09.15 polisen har inlett en förundersökning om försök till grov misshandel. Men det råder stora oklarheter kring vad som kan ha inträffat. Kvinnan har skador, som inte är allvarliga, men åtminstone en del av skadorna har hon själv åstadkommit. Kvinnan har inte velat medverka i polisutredningen och hon har inte gått att förhöra. Ytterligare försök att förhöra henne kommer att göras senare. Utredningen kommer att fortsätta en tid för att så långt det är möjligt klargöra om det har inträffat ett brott eller inte. Kvinnan är i 25-årsåldern.

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra