Karta som med röd fyrkant ramar in Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Man i 50-årsåldern svårt skadad efter misshandel. Misstänkt gärningsperson gripen.

Eksjö, Jönköpings län


18:23 Polisen larmades till en bostad i Eksjö med anledning av ett bråk.

18:40 Polis var på plats. En svårt skadad man anträffades i bostaden och han fördes till sjukhus med ambulans. Den skadade mannen är i 50-årsåldern.

18:52 Polisen grep en man i 20-årsåldern som befann sig i anslutning till brottsplatsen. Den gripna och den skadade är släkt med varandra.

En utredning om försök till mord är påbörjad. Bostaden och ett mindre område utanför den har spärrats av och kriminaltekniker har beordrats till platsen. Polis på plats utför initiala utredningsåtgärder samt ger stöd åt personer på platsen.

21:55 Tekniker kom till platsen och påbörjade arbetet med den kriminaltekniska undersökningen. Den skadade mannen vårdas på sjukhus för sina skador. Den misstänkte har inte kunnat förhöras än, men kommer högst sannolikt att anhållas av åklagare efter förhör.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra